UPPHÄMTNING I LAGER FRAKTFRITT

Språk

Valuta

T H E S I S

OM OSS

Vi på THESIS tror att de föremål och miljöer med vilka vi omger oss med kan påverka vårt sinnestillstånd, vårt välbefinnande och vår förmåga att vara närvarande. Om utförandet av vardagliga sysslor framkallar Sparks of Joy, kanske utförs de med större närvaro.

Vi anser också att det är nödvändigt att ifrågasätta ursprunget av alla produkter vi omger oss med ur ett miljömässigt och socialt perspektiv.

Därför värnar vi om hållbart producerade varor, och också om estetik.

The Sustainable Interior Store står inte bara för yttre hållbarhet, utan också för en inre. Vi tror att planetens välbefinnande börjar inom varje människa, att välmående människor kommer att bidra till en välmående planet. 

Vår strävan är att T H E S I S utbud ska framkalla glädje i livets mest alldagliga sysslor, utan att kompromissa med planetens välbefinnande.

Vi säljer därför noggrant utvalda föremål, allt i linje med vår idé om hållbarhet.

Vi ser över helheten där såväl val av material, produktionssätt, och frakt ingår.

Anna Seensalu har en bred bakgrund som sträcker sig från händerna i jorden; biodynamiskt jordbruk och arbete med ekologiska produkter, till inköp, pedagogik och intergrationsarbete. Mindfulness och hållbarhet är återkommande inslag i hennes arbete.

Andreas Pålsson är arkitekt och hållbarhetsförespråkare. Han har en bred bakgrund som arkitekt och jobbar med såväl byggnader som interiörer. Han har även jobbat med produktutveckling för revitalisering  av traditionellt hantverk.